fredag, oktober 06, 2006

Island...... hva gjorde jeg der?

Som de fleste sikkert har fått med seg, har jeg vært på klassetur til Island. Søndag morgen tok vi buss fra Kristiansand til Gardermoen, og videre med fly til Island. Med en gang vi kom dit, dro vi til "Den Blå Langune". Og hvis noen tenker på å reise til Island en gang, dette er stedet du MÅ besøke! Vann oppvarmet av jorda, opp til 40 grader, er bare det mest fantastiske å bade i. Damp ligger i overflaten, grunnet de 8 usselige gradene i lufta, og vannet er melke-hvitt. Dette må egentlig bare oppleves! De to neste dagene gikk til tur i buss. Vi hadde fått med oss en guide som tok oss med til både Geysir, Gullfoss, Thingvellir (hvor to kontinentplater sprekker fra hverandre.. vi gikk i en ca. 7 km stor "sprekk"...) , div. andre steder og der Snorre Sturlason bodde... og, jeg viser til en tidligere post av Hilde, jeg fikk også sett hvor Holmgang foregikk i Gunnlaug Ormstunge saga...
De to siste dagene gikk mer til museer og shopping...
Kort fortalt, men det var vel egentlig det som skjedde også da..
Alt i alt var det en veldig bra tur!

Er redd det ikke blir så mange poster denne uka, siden jeg reiser til mormor i morgen.. men det gjør vel ikke så mye, siden ca70-80% av våre lesere reiser bort...

Men nå skal jeg på ungdomsgruppa! Det blir kos;D

PS Kanskje det blir bilder fra turen senere:D

4 kommentarer:

Ane sa...

hei ingvill!!!
Så gøy å høre litt om turen din, vi må få mer "insideinformation" om, to uker:)
Nå skal vi tenke på deg mens vi drar med fly til Amsterdam, og så til Addis:) Veldig glad i deg!!!
klæm fra ane og hilde

Katrine sa...

Velkkommen tilbake!
gøy å høre at du har hatt en fin tur! det har jeg og:) gøy om du hadde lagt ut litt bilder å sånn fra turen etterhvert! skal du være vekke heile ferien? eller vil du være med å leke litt?
jeg utgjør nemlig en av de 20-30% som IKKE skal reise no mer..

God tur nok en gang!

Anonym sa...

Naa er vi i Ethiopia.. Sitter aa venter paa at vi skal ut aa spise paa restaurant naa. Vi koser oss her nede. Vet ikke helt hva jeg skal skrive, men du faar sikkert hore naar vi kommer hjem.. Det var daarlig med bokstaver her paa dette tastaturet. vi har tilgang paa internett paa den norske skolen vi bor paa.. jepp, jepp. kos dere oppe i nord!

Ingvill sa...

Så hyggelig å høre fra dere!! Nå er jeg på besøk hos min kjære fetter og sniker på internett... men får nok ikke tid til å skrive en hel post.. Håper på å få høre mer fra dere siden!

-Katrine, er borte hele ferien, så det blir nok lite til "leking"..:D Men vi snakkes vel ei gang!!