tirsdag, september 11, 2007

Om styretur, brev, lekser og mobiler

Siden det ikke var så veldig mange som ville være med på konsert, synes jeg det var på tide å skrive en ny post. Denne gang om diverse ting.

Jeg kan begynne med å si at den gamle mobilen min for lengst er byttet ut med en ny en. Og denne mobilen er gjenstand for mye undring. Det har seg sånn at den har en bakgrunn "inspirert av naturen" som skifter farge etter tid på døgnet. I tillegg er det bilde av en blomst på denne bakgrunnen, som jeg trodde forandret seg hver måned. Men så har det seg sånn at den hadde "morfet" i løpet av natten, og i hele dag har den vært et slags blått gress. Dette er jo helt uforståelig, og jeg ser ikke noe mønster i dette!
Kan noen løse mitt mysterium? Finnes det et skjult mønster?


Noen tørre fakta om "hagen" min:

  • Fredag 24. august var mobilen ny. Bakgrunnen var da en slags orkide.
  • Som forventet: 1. september skiftet den til en salgs mark-kryper-blomster.
  • Uten forvarsel skiftet den altså til dette blå gresset 11.september.

Foreløpig er dette et mysterium og det vil nå være spennende å våkne opp til en ny dag. Hvem vet om jeg har dyrket fram en ny blomst i løpet av natten?


Over til noe helt annet...
I helga var det på tide med høstens første styretur! "Hele" styret kjørte avgårde til Homborsund og alle 5 kom trygt fram. Selv om alarmen gikk når Vilde og Jonas gikk inn i Frigstad Pedersens hytte. Merkelig sak det der... Her følger et kort handlingsreferat:

Fredagen gikk med til tacospising, idolseing, browniesbaking og spising, og etter en slik begivenhetsrik dag er det få som klarer å holde øynene åpne etter midnatt...Lørdag
åpnet med frokostspising før vi tok en tur til Grimstad - Thors hjemby. Det ble en hyggelig tur, og den ble avsluttet med en koselig softis/milkshake.

Siden lederne på LBK absolutt ville avlyse kveldens møte, hadde vi det allikevel. Derfor måtte vi finne på en "tale". Det endte med at vi "tok bilder av bibelvers". Noe som viste seg å være ganske så underholdene. Siden det bare var 5 stk på møtet, vil vi vise disse bildene som en åpning på et annet møte. Det anbefales å komme da, for å si det sånn.

Mens guttene fiksa møtet i byen, tok vi jentene av oss pizzabaking, vanning av blomster og rydding. Bare å innrømme at vi følte oss litt som husmødre. Men siden gutter aldri er til å stole på, ble det til at vi spiste pizzaen alene. De måtte jo absolutt innom Tveit før de kunne komme tilbake til oss. Men når de endelig kom ble det straks gjenopprettet en hyggelig atmosfære igjen. I løpet av kvelden klarte vi å se en halv film, ta flere bilder av bibelvers, og masse annet gøy før vi stupte i seng i halv tre tida.Søndagen startet med at Øyvind kuttet brød. Men han trodde ikke vi våknet så lett, så han kasta kongler inn i vinduet vårt og satte på høy musikk. Alt vi ba om, var litt frokost på senga...
Flere bibelvers ble fotografert i løpet av dagen, og fornøyde var vi klare til å vende nesen våre hjemover. Og det gjorde vi også. Presis klokka 16 kjørte to biler fra Homborsund mot Kristiansand. Den ene fylt av de nydelige stemmene til Hilde, Vilde og en heller ukjent Josh Groban...


I dag fikk jeg en hyggelig overraskelse i posten. Et brev fra min kjære Katrine! Det var veldig koselig. Hurra hurra, jeg skal svare med en gang jeg får en kjedelig skoletime! Og da tror jeg at jeg er framme til det siste forhåndsannonserte temaet: lekser...
For det er det jeg egentlig skal gjøre nå... Norsk, norsk, norsk...

Men fremtiden bringer fine ting! Det er høst, som betyr fine farger, høstferie, folk som kommer hjem fra skoler i det fjerne for å besøke oss her hjemme, skogtun, bryllup, konsert-tur til Oslo, og så nærmer det seg så sannelig jul!


Norsk, here I come...

8 kommentarer:

Vilde sa...

Du må ikke min herlige åpning over telefon! Og heller ikke at vi i går følte oss meget voksne da vi stemte for første gang!! Eller er det ingenting annet å si ennat styreturen var en braksuksess!!
Terningkast: 6

Anonym sa...

Du må ikke min herlige åpning over telefon????? Hvorfor må man ikke det..?

Du må ikke glemme at vår alles kjæreste Dag Otto kommer derfra. Thor er jo en lettvekter i forhold..

Hilde sa...

Beklager alt jeg har glemt...
Det er veldig viktig å nevne at Vilde hadde tidenes første åpning over telefon. Noe som fungerte overraskende bra =)

Dag Otto er selvfølgelig også viktig, men jeg gadd ikke å nevne han. Han får liksom nok oppmerksomhet for tida, siden han skal begynne å danse =) Det ser vi vel alle fram til...

Anonym sa...

Oppe i alle disse navnene må vi ikke glemme at Sverre Hassel, Trygve Gran, Torleif Magnus Pedersen, Toffen Gundersen, Espen Esther Pirelli Benestad, Familigen Ugland, Herbert Waarum, Even Benestad og Knut Frode Pedersen kommer fra Grimstad.

Takk for en fin "styretur"...

Vilde sa...

Ok Anders: Du må ikke GLEMME min herlige åpning over telefon! Jeg ble jo historisk!! Neste må være tale over telefon, det tror jeg blir bra:)
Hilde, jeg synes du må legge ut bildene fra vår deilige styretur...

Hilde sa...

Men du ser det, Vilde, at det er ikke så mange bilder fra turen... Jeg rakk lissom ikke å ta så veldig mange før batteriet gikk...

Knut Frode Pedersen må jo være den viktigste personen av alle fra Grimstad!

Katrine sa...

Haha artig post!
nå må du løpe å lese min:P

Katrine sa...

Og for all del ikke glem å svar på mitt brev!