tirsdag, februar 12, 2008

The art of Kunst.

Da var det tirsdag, og de vanlige fritimene midt på dagen er godt i gang. Av mangel på venner å leke med, sitter jeg alene på biblioteket på skolen og føler meg ganske tragisk. I et forsøk på å gjøre dagen en smule mer spennende, fant jeg ut at bloggen var stedet å søke trøst. Men jeg ble fort skuffa. Ingen ny post fra Ingvill, eller noen nye kommentarer. Da kom den glimrende ideen om å skrive en ny post. Men hodet er som vanlig helt tomt, og det er derfor vanskelig å skrive noe interessant.


Det er i slike situasjoner at mine kunstneriske evner slår ut i full blomst, og tar i bruk paint. Inspirert av Beat-kunsten på skolen så to nye kunstverk dagens lys. Kunstkritikere vil vel kunne tolke hva jeg følte mens jeg lagde disse bildene, selv er jeg litt i tvil...
Mens jeg tegnte/malte/ lagde disse bildene grublet jeg over mammas teori om at man blir krativ av å kjede seg... Nja, skeptisk!


Til slutt vil jeg presentere bildet jeg har i hodet mitt når det gjelder tall. Dette begynte jeg å tenke på den gangen Bjørn Stian hadde en post om hvordan året ser ut inni hodet.
Jeg tror denne merkelige framtillingen understreker at jeg slett ikke er et lineært menneske, men heller en smule komplisert.

Gymmen kaller...
Hejdå så lenge!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så det er dette du gjør i fritimene dine... Skulle ønske æ hadde fler av dem!!

Ingvill sa...

Haha, du er en kunstnerisk sjel!! Ikke lineær iallfall!!

Vilde sa...

Er det et år?? Tuller du? Er tallene liksom uker da? Du er jo helt skrudd! Men så er det jo derfor vi er glad i deg:)

Martin sa...

jeg tolker bildene sån ca som at du kjeder deg bittegrann, og skulle ønske du hadde noen venner å leke med.

året ditt er helt på tryne. hehe!

Bjørn Stian sa...

Så det er tallene dine. Interessant om man overfører det til alder og ser at med en gang man går inn i tenårene går det nedover, helt frem til man blir 20 og livet blir "rett-fram" igjen, før det (heldigvis) går oppover igjen. Meget interessant. Litt rart, men meget interessant...

Hilde sa...

Fin tolkning Bjørn Stian, men det har seg sånn at bildet snur seg i hodet etter hvilket tall jeg er på. Så når jeg ser på f.eks 15 så går det faktisk bortover... Men det er veldig komplisert, så jeg tror jeg lar være å forklare det nærmere. Men jeg vil vel egentlig si at det aldri går nedover, bare bortover og oppover!

Og folkens dette er TALL ikke uker eller år!

Anonym sa...

Dårlig post som er tilegnet best for katta elever. Men "kunsten" var i en egen klasse :)

Anonym sa...

Du kan bare holde kjeft Møller.

Katrine sa...

Deilig kreativ post frøken! Spør Eline om hennes tallsystem.. DET er sykt det!

Forresten er det en ny spennende post å lese i Det Tjomslandske liv! Hurra! Alle hjerter gleder seg!