tirsdag, juni 24, 2008

Sommer, og så er det nye tider!Nå har det blitt alt for lenge siden jeg har tatt tastaturet fatt og skrevet en bloggpost! Men med min splitter nye Mac i fanget, tenker jeg det er på tide. La meg beskrive hvor jeg befinner meg i skrivende stund: Sittende i senga, med dyna bak ryggen, ipoden koblet til stereoanlegget og Josh Rouse syngende ut av høytalerne. La meg si det sånn, akkurat nå er livet bekymringsløst! Hvor deilig er det ikke å være ferdig med skole? Sykt deilig, sier jeg! Men det har vel ikke gått opp for meg enda hvor annerledes mye kommer til å bli framover. Hele gjengen vil sakte men sikkert splittes opp og fordeles rundt om i landet og i verden. Mange av oss kommer til å ende opp på steder hvor det bare er ukjente. Mange vil stifte mange nye bekjentskaper og få vennskap som vil vare resten av livet. Er jeg redd for det ukjente som venter like rundt hjørnet? Nei, ikke i det hele tatt! Tanken på nye venner, nye utfordringer, selvstendighet og alt det andre som venter, er spennende synes jeg! Men så er det også viktig å ikke glemme de vennene som man hadde i byen. Den trygge gjengen av supre folk som man har hatt mange gode stunder sammen med. Jeg er evig takknemmlig for de gode vennene jeg har fått i løpet av 13 års skolegang i Kristiansand!
La oss ikke glemme hverandre!

Hvis jeg ser tilbake på de siste årene, all moro og glede, alt strevet og alle bekymringene, har det allikevel alltid endt bra. Det ordner seg alltid på en eller annen måte, og det er ikke tilfeldig tror jeg. Og det er en grunn til at jeg ikke bekymrer meg for fremtiden, det ordner seg alltid!
Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal spise, eller hva dere skal drikke, heller ikke for kroppen, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten og kroppen mer enn klærne? (...) Så gjør dere ikke bekymringer, og si ikke: 'Hva skal vi spise?' eller 'Hva skal vi drikke?' eller 'Hva skal vi kle oss med?' Alt dette er hedningene opptatt av. Men den Far dere har i himmelen, vet jo at dere trenger alt dette. Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg. Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage.

Matteus 6, 25-34

Om du skal til ukjent territorium eller bli i byen, lykke til videre, alle sammen!

2 kommentarer:

Vilde sa...

Du er super, Ingvill. Jeg merker at jeg ikke er så rolig som deg i forhold til neste år (men så skal jeg jo ikke på High School Musical heller da...), men det er sant som du sier, det blir en fantstisk utfordring!

Katrine sa...

Jeg føler jeg lever ut dette bibelverset til fulle for tiden.. Hva skal man spise? Hvor skal man sove? Det vet man ikke alltid. egentlig sjelden på en slik tur som denne. Men vi lever også under det fantastiske sitatet at: ting har en tendens til å ordne seg! og at: Hvis man ikke dør av det, blir man klokere av det!

Status er nå Lillehammer. Følg med, følg med på www.veienermalet.blogspot.com!