lørdag, oktober 18, 2008

Oi,oi,oi!!

Du kan ikke tro dine egne øyne! Er det en ny post av Ingvill her???!! Oh, yes! Det er faktisk første "Hei" fra jenta på Viken.

Jeg storkoser meg her! Det er så mange fantastiske personer, og jeg har fått mange nye utfordringer særlig innen det musikalske! Det er fantastisk gøy! Det har skjedd masse her siden jeg begynte, og kan blant annet nevne: huskonsert hvor jeg bla. sang og spilte med et band (Ja, jeg var vokalisten....!), 70-tallskveld, pysjamasfest, tur til Oppdal, mange fine samtaler, mye smil og latter og ikke minst god mat!

Nå for tiden har vi besøk av en gjeng fra Kenya , gjennom prosjektet Haba na Haba (Steg for steg) på skolen, og i den forbindelse skal vi om ca en time til ha gruppevis framføring, både dramatisk og musikalsk, om et problem vi har her i Norge. Vår gruppe skal ha om egoisme, noe som kan bli veldig spennende! Og senere i kveld skal det være "Viken-OL"! Det blir gøy!

Dere kan like godt få se noen bilder fra noe av det jeg har nevnt:)Men nå må jeg stikke,,,! Skal prøve å ikke være like treig neste gang!!!!  (vet ikke hvorfor skriften ble sånn på slutten...!) 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei gøy å lese og høre fra deg ingvill.. Høres ud som du har det veldig artig! :-)

Jepp, stå på og kos deg masse videre!

Vi snakkes, trydal :)

Hilde sa...

Så gøy å se bilder fra livet ditt!! Selv om jeg ikke aner hvem folka er...

Savner deg!!

Martin sa...

oi!
INGVILL BLOGGER!