lørdag, januar 24, 2009

Man, I'm in Africa!

Hallo alle sammen!
Jeg befinner meg for oyeblikket ganske langt unna sno og kulde, og ellers alt annet som kan minne om vinter. Akkurat naa sitter jeg paa internettcafe et sted midt i Kampala som er hovedstaden i Uganda. Ute regner det faktisk, men jeg ska ikke klage etter et par uker i sol og herlig varme. Vi kom til Kampala i gaar kveld, etter et par netter i Mbale. Jeg og klassen min stortrives i Afrika, og med oss paa reisen har vi James, en herlig mann fra Nairobi. Jeg vil torre aa paastaa at han er en av de klokeste og samtidig morsomste menn jeg noen gang har truffet.

For vi kom til Uganda var vi litt over ei uke i Kenya. Der fikk vi opplevd alt fra besok i Kiberaslummen, til fjelltur i 50 grader og steikende sol.

Jeg lover aa komme tilbake med mer naar jeg har kommet meg tilbake til Norge ei gang i midten av februar. Forst venter det forhaapentligis en tur til Rwanda og Tanzania, og deretter et kort ferieopphold i Mombasa.

Lev vel folkens!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gøy! Tenkte akkurat i dag på å sjekke bloggen i tilfelle du hadde skrevet noe fra Afrika! Og så hadde du det! Gleder meg til å høre mer, når den tid kommer! Kos og klem fra Ingvill

Anonym sa...

Hei Søs!
Godt å høre at du har det bra! Gleder meg til å høre mer :)
Svein

gjsodal sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
gjsodal sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Høres konge ut!! Her sitter jeg vakt en kald januar natt... Litt forskjell!! Gleder meg til oppdatering! ;)