torsdag, november 12, 2009

Illustrasjonsbilde


Etter noen om og noen men, tenkte jeg at jeg kanskje skulle skrive litt på Hilde og Ingvills verden. Ja, for jeg har vel også en liten plikt til å skrive litt her. Ble litt inspirert av å lese på andre sine blogger (av de som er flinkere til å skrive), og fikk lyst til å skrive noe iallefall.
Var litt for lenge siden jeg hadde logget på nå, så gjorde først en feil og laget like godt en ny blogg. På 4 sekunder tror jeg. Sjekk ut hildeogingvillsverde-ingvill@blogspot.com . Og glem den siden.

For tiden holder jeg meg i Norges største by, Oslo. Midt i byen. Jeg bor med en liten gjeng fra Viken fhs og går på Høgskolen i Staffeldtsgate (til dere som ikke har kontroll, lissom). Her er det spennende, stressende, utfordrende, lærerikt, inspirerende. Å fortelle alt som har skjedd til nå, tror jeg ikke er vits. Men det har skjedd mye, men det er mye mer jeg gjerne skulle hatt tid til!

Jeg har nettopp kommet hjem fra en ett-døgns-retreat i forbindelse med et fag på skolen. Ett døgn med matservering, bibelmeditasjon, stilletid, tidebønn og peiskos. Det var litt deilig å komme seg ut av bymiljøet og hverdagens stress. Men det tar kanskje litt lenger tid enn ett døgn før man virkelig oppdager stillhetens skjulte sider? Vi hadde stille tid fra kveldsbønnen (ca 9-10tida) til middagsbønnen kl 12 neste dag. Det var litt rart å vøre en gjeng på 12 stykker som spiste frokost og satt sammen uten å si noe til hverandre. Men var utrolig deilig om morgenen egentlig. Jeg fikk ikke gjort meg noen store sensasjonelle tanker egentlig, men det å komme bort fra byen og alle kravene rundt seg, gav tid til å tenke på ting man ikke får tid til å tenke ferdig på. Man trenger det fra tid til annen.

Ellers har vi hatt studieuke denne uka, så vi kan "catche" opp med skolen igjen. Har hatt ting å jobbe med, selv om vi har hatt fri. Og så har jeg fått meg abonnoment på treningsstudio. Så nå skal jeg bli sprek! Iallefall sprekere..

Hej, så lenge!

Ingen kommentarer: