onsdag, januar 20, 2010

The end... +


Da var juleferien over for denne gang. Det kjenner jeg er en bra ting. Jeg liker å gå på skolen. Jeg liker å lære. Og jeg liker å treffe folk. Så derfor vil jeg slå fast at det var på høy tid at også jeg kunne vende tilbake til forelesningssalen. Da er det fint å kunne sitte der i dårlig luft og glede seg over at prosjektoren ikke er på lag med foreleseren et øyeblikk, og at man da et par minutter tar foreleserens pc-skjerm i bruk i stedet. Jeg liker sånne "vi gjør det vi kan ut fra forutsetningene" løsninger. Jeg mener vi her i det perfekte Nord, er alt for innstilt på at alt skal være i orden og etter planen. Hvor er spontaniteten og improvisasjonen blitt av da gitt? Det er jo så utroig mye festligere de gangene det skjer noe man ikke har forventet, og man må ty til improviserte løsninger. Jeg sier ikke at det er bedre hvis man tar alt på sparket, for det tror jeg fort kunne endt i kaos og mange dårlige løsninger. Det jeg prøver å si er at mange blir irriterte og sinna hver gang typisk teknikken ikke fungerer. Hva hvis man klarer å tenke: "wow, dette er en fin mulighet til å gjøre andre alternative ting, som kanskje ikke hadde blitt godtatt hvis teknikken hadde stått opp på riktig bein i dag".


Uansett, jeg har oppdatert bloggen. Jeg har vært på min første forelesning siden 25. november. Og livet er fint. Jeg har ingenting å klage på, ingen grunn til å være det minste irritert.
Livet er da alt for kort til å ergre seg over småting. Uforutsette ting kan man vokse på, bare man ser på det som en festlig utfordring.

Håper du har hatt en like fin dag som meg :)

Tjoheii!

1 kommentar:

Ingvill sa...

hihi, morsom tekst:)
koz