onsdag, september 20, 2006

Beklager, med STOR B!


Beklager så mye for min litt, veldig lange pause med bloggskriving... Etter hva Hilde sier har jeg ikke fått skrevet en "post" i hele september, og det er vel litt for dårlig.. Men da må jeg bare unnskylde meg og si det er Menighetscupens feil.
Men nå er det lagt bak meg, og jeg kan på nytt fokusere på blogging...( å fokusere kun på blogging er vel litt drøyt, men litt bedre skal jeg iallefall bli..)

I kveld bestemmes det om vår kjære Stig-Inge Bjørneby og Erik Solér skal kvitte seg med "mafiakrøllene". Hvis Start kommer seg til cup-finalen, går håret vekk..! Og hva ønsker vi mer enn at Start vinner i kveld? Å, gjett om de kommer til å angre... Solér uten hår!! Stakkars mann..
Selvfølgelig er det jo Start som står i fokus, men det tar vi en annen gang.

Men tilbake til helga. En helg fylt av stress, fotball, folk, møte, litt mer stress, tom mage, Pepsi, kaffe, tørt rundstykke, hyggelige og hjelpsomme folk, pølse, ikke fult så hjelpsomme folk, Jan Teigen, rydding, pizza og trøtthet. Men en helg som alt i alt ble veldig vellykket! Jeg, for min del hadde mest ansvar for møtet, lørdag kveld. Og det gikk over all forventning. Alle som hjalp oss, gjorde en skikkelig bra jobb!
Under forberedelsen til møtet gikk jeg meg en tur til Narvesen for å kjøpe meg ei pølse. Jeg hadde med meg 25 kroner, som i og for seg var nok for ei pølse, men for sikkerhetsskyld spurte jeg om prisen for å sjekke. Da stod det en mann bak(ved siden av) meg som sa: "...Uansett kan jeg "backe" deg "up", hvis det ikke er nok. Ta den pølsa du mest har lyst på!" Jeg takker høflig nei til en dyrere pølse og takker for at han kunne betalt for meg hvis det ikke hadde vært nok. Så sier han: "DU trenger noe å drikke, ta deg ei brus i tillegg. Jeg betaler." Først sier jeg nei, men kommer på at jeg ikke har noe å drikke, og jobber i domkirka, så jeg får med meg en Pepsi.
- Det som er, mye av den kvelden gikk til å tenke på den mannen. Alt gikk fra at det kunne være en mann som fulgte etter meg.. til en som hadde vunnet i lotto. (Han kjøpte nemlig Flax lodd..) Det var en svart uvanlig hendelse i min hverdag iallefall, å møte en ukjent mann som frivillig spandere ei brus. Kanskje vi burde gjøre det oftere...? Spandere noe på en ukjent? Gjøre noe utenom det vanlige? -Det skal også nevnes at da han betalte brusa, fikk han for mye penger igjen, og ga de også til meg. De gikk selvfølgelig til kollekten på møtet.

Heia START!!! ( iløpet av denne bloggposten har start skåret 1 mål!!! Dette går foreløpig veien!)

8 kommentarer:

Katrine sa...

Bra jobba Ingvill!
Helga var en braksusess, takket være dere:D
Jeg liker sånne folk som han mannen.. det er ganske artig! tror jeg skal begynne å gjør sånn.. så gjør kanskje noen det samme med meg en vakker dag!

en liten historie:
en dag i vår gikk jeg oppover tollbodgada tidlig på morraen, skulle ha kjøretime. det var nesten ingen folk ute, men så gikk jeg forbi et busstopp. plutselig snudde en mann (han var ganske rar, stort sett fretex-tøy og så ganske pjusk ut) seg til meg og spurte meg: "syns du jeg skal dra til stavanger?" sånn bare rett ut i lufta. jeg ble ganske satt ut og skjønte ikke helt at han prata til meg, men da det ikke var noen andre der, svart jeg " ja det syns jeg du skal!" så var det bare det at han visstnok ikke hadde noen penger og om jeg visste åssen han skulle skaffe seg penger til toget? nei det visste jeg ikke og da fant han ut at han ville ringe til mora og spør om ho kunne sponse han:P så sa han takk for hjelpa og gikk sin vei. jeg lo resten av dagen!
sånne folk er gøye!

Heia start! (de leder 1-0 enda)JADDA!

Martin sa...

Vet du Ingvill, jeg tror aldri jeg har vært på et bedre møte i menighetscupen, og jeg har vært på MANGE!! Jeg får fortsatt gåsehud når jeg tenker på det. Og selv om du tenker at du ikke kunne noe for det, så skal du ha noe av æren. Men mesteparten får vi sende opp til han som fortjener den!
Bra at du er like flink til å ta på mascara som å arrangere møter ;-)... som om jeg har peiling på mascara liksom. Er det maybelline, eller er du født med de?

Anonym sa...

En engel i blandt oss? Jeg har i alle fall en tendens til å tenke på sånne uoppfordret snille mennesker som han mannen er engler... Hvem vet?

Møtet var kanon og jeg kan skrive under på det Martin skriver. Du og Ane har virkelig gjort en knall jobb og fortjener deres del av æren.

Og Start har enda ikke slått Fredrikstad i år og Bjørn Stian er enda litt oppgitt over at det ikke ble cupfinale.

Line sa...

Fantastisk historie fra Narvesen, vell verdt en tur for ei pølse. Jeg vil også være som han mannen.

Hører at møte var så knall, bra jobba Ingvill og Ane.

Gled deg i Herren alltid. Igjen vil jeg si gled dere!

Ingvill sa...

Takk for alle god-ord! Møtet ble veldig bra fordi alle som hjalp til gjorde sitt beste, og var flinke til det..! Og Han der oppe hjalp ganske mye:D
Synd Start ikke gikk videre, tross hardt arbeid.. Vi tar det til neste år!! (PS. martin, maskaraen ER maybelline. Godt gjetta!)

Hilde sa...

Martin er nesten synsk tror jeg, når han ikke er sarkastisk da...

Martin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Martin sa...

hm... skrev en kommentar i stad, men den hadde visstnok ikke så lyst lenger, så jag får skrive på nytt igjen..

Knall jobba i helga!
du virka medium stressa, ja...hehe..!


og gratulerer med oppdatering!!