torsdag, september 14, 2006

Hmm, tja...


I mangel på noe å gjøre fant jeg ut at dette var akkurat riktig tidspunkt for å skrive en ny post. I og med at jeg nå får høre om stadig flere faste lesere av bloggen vår, får jeg nå nesten presntasjonsangst... Men for all del, det er virkelig hyggelig at folk liker det vi (Ingvill! Nå er det VELDIG lenge siden du skrev sist!) skriver. Jeg får høre om folk som planlegger å lage blogg, noe som er høyst interessant. Fordi det alltid er koselig å oppdage en ny blogg.

For deg som er veldig observant har du sikkert lagt merke til at vi har bytta teller på sida vår. Nå kan vi holde øye med hvem som besøker oss til hvilke tidspunkt. Og det er jo koselig.

For dere som ikke var der, har jeg brukt hele kvelden på å bake. Og av alle steder valgte jeg å bake i menighetshuset. Meg og Solveig er utrolig flinke til å bake pizzaboller! Så hvis du plutselig får lyst på pizzaboller i morgen kveld ca kl 21, så ta turen ned til menighetshuset og smak! De er helt suverene! Jeg må vel nevne at Martin hjalp til med kuttinga og Ane med kjevlinga. Men det er en heller uviktig side av denne historien.

Øyvind, alias Barnet på Lund for Jesus, har fått meg til å virkelig glede meg til å ri p åløver og elefanter i Etiopia. Men det kommer jeg nærmere inn på ei annen gang, for nå begynner 24 snart! Heia Jack Bauer!

21 kommentarer:

Anonym sa...

Sund den tripptelleren deres er litt skummel jeg!

Katrine sa...

okei da! bloggen bærer det vakre navnet: www.tjomseuglan.blogspot.com
Dere er veldig velkomne!

Anonym sa...

Utrolig nok, så turte æ faktisk å smake på pzzabollene selv om æ var til stede under forbredelsene, og faktisk så var de ganske så gode:)Så den skal dere ha. Men lurer egentlig på hvor mange som hadde kjøpt skillingsbollene om de hadde visst alt de har vært igjennom.

Hilde sa...

For å si det sånn, jeg kjøpte ikke skillingsboller...

Katrine sa...

Hmm.. er det nå jeg bør få dårlig samvittighet for å ha presset de søde små uskyldige ungane til å spise skillingsboller??

men som ny i faget.. hva er hemmeligheten bak deres fantastiske tripteller? åssen fikk dere den?

Hilde sa...

du kan trykke på vår teller, å så må du nesten finne ut resten selv... hehe, stress å forklare...

Anonym sa...

har bare et lite spørsmål til alle dem som måtte ha sett og/eller smakt de fantastiske, berømte pizzabollene...:
så de ikke bare fantastiske ut? æ mener lissom at den personene som har lagt de på den stekeplata må ha vært et utrolig begava lite barn!!

Martin sa...

De pizzabollene hadde ikke vært de samme uten Hilde og Solveigs utrolig innsats. Tror aldri noen pizzaboller har blitt laget under så mye latter. Men de ble superbra!
Også var det jo litt over middels gøy å bake med dere da, dere er jo snåle som få andre....

Anonym sa...

hmmm.. snåle.. tja, det er kanskje ordet, men jeg pleier egentlig bare å bruke rare...

Hilde sa...

Ja, vi er nok litt snåle vi, Solveig... Stakkars konfirmanter...

Anonym sa...

Unnskyld meg, men d var jo Øyvind og jeg som lagde de beste pizzabollene, syns folk overvurderer Hilde og Solveig litt nå..Hvis noen spiste gode pizzaboller, var d vi som hadde lagd de..

Anonym sa...

hehe... ja, det var jo bra du fant ut av da;) har jo vært her snart i noen dager nå!! :P hehe...

Anonym sa...

Kathrine, det må jeg bare si kraftig imot!!

Anonym sa...

Hvis det er noen som er gode til å bake her i verden så er d Katrine og mæ.. d va jo vi som lagde de gode pizzabollene!
Hilde og solveig lagde jo bare en kompete ækkel suppe som dere kallte dei.....så puttet dere på litt gristet fyll....vips en pizzabollle(trodde dere).....

Hilde sa...

Må bare si at det faktisk var vi som lagde "deigen" deres til pizzaboller. OG det var det samme grisete fyllet på alle.. Så det så!

Anonym sa...

Vi lagde jo også en dei.... (Den gode:-)) Deres "dei" smakte jo trolldei....(jeg holte på å spy når jeg smakte på en av deres pizzboller:-(

Hilde sa...

Det er jo veldig rart da, siden vår deig ble blanda med deres deig før den ble til pizzaboller...

Anonym sa...

hehe... ja du sier noe der du ;)

Anonym sa...

ja, hva har du nå å si til ditt forsvar ØYVIND?????

Anonym sa...

Ja, d var nettopp d som gjorde at de ikke blei heilt perfekte. Om vi hadde sluppet og få den ekle deigen deres blandet med vår, hadde de blitt heilt utrolig gode. Mye bedre enn de allerede var! Øyvind og jeg spiste jo en bolle som var laget kun av vår dei, og den var så sinnssykt mye bedre enn den jeg spiste på fredag!

Anonym sa...

Lever fortsatt på den pizzabollen der....mmmmmm....

Tenk om ikke dere hadde sluppet oppi den "suppa" oppi vår dei... da kunne vi ha solgt våre pizzabollene for 50 stk....minst!!!

Dere burde takke Katrine og mæ. det var vi som gjorde slik at deres pizzaboller ble spiselige......