torsdag, september 07, 2006

Hverdagstanker om hverdagen og andre dager

Jeg synes det begynte å bli unormalt lenge siden forrige gang det skjedde noe her. Det er like kjedelig å komme inn på sin egen blogg og se at det ikke har skjedd noe siden forrige gang jeg var innom. Så for å glede meg selv og andre vil jeg skrive litt.

Jeg har en rar følelse av at dette blir en bra helg. På hvilken måte aner jeg ikke, men jeg har følelsen av at noe utenom det vanlige kommer til å skje. Kanskje er det bare tanken på at det endelig er helg igjen som gleder en allerede skolelei sjel.
Jeg gleder meg iallefall til å kunne stå opp når jeg vil, uten å tenke på at resten av dagen kommer til å bli brukt på skole og lekser. Jeg skal prøve å bruke to dager med fri på riktig måte, avslapping på diverse kreative måter. Jeg mener for eksempel at man fint kan slappe av med en tur til byen, eller faktisk det å kjøre scooter til Voie for å vaske i en time. Det er nettopp dette jeg skal drive med i helga, så det passer meg perfekt.

Ellers kan jeg informere alle om at Vilde og jeg har meldt oss opp i enda et fag, valgfaget støttekontakt. Dette faget har jeg i teorien hatt siden 9. klasse, siden vi kan bruke vår rolle i bibelklasse styret som to timer fag i uka. Det vil si at vi kan ha to timer mindre på timeplanen neste år. Det blir en hard høst i og med at meg og tidligere nevnte Vilde også skal ta engelsk privatist i høst i tillegg til resten av fagene. Men foreløpig går skolen og hverdagen sin vante gang, med akkurat passe mengde lekser. (Jeg må bare legge til at himmelen utenfor har fått en nydelig rosa farge selv om det regner).

Etiopia-turen min kommer nærmere og nærmere. Jeg gleder meg mer for hver dag som går! I går var vi og øvde på et lite dramastykke. Solveig prøvde å overbevise oss om at det virkelig begynner å bli bra, men jeg må si at jeg har mine tvil.

Ellers vil jeg bare si at det er veldig gledelig å se at folk bruker stemmeretten sin i vår "poll". Det er alltid like spennede å se hvilken sang som leder, og hver gang blir jeg like skuffa over hva meningsmålingen viser. Jeg vil bare informere dere om noen av finessene ved vår poll. Hvis du bare vil se hvilken sang som leder, trenger du ikke stemme hver gang. Du kan enkelt og greit trykke på "View Stats". Dette vet sikkert de fleste om allerede. Jeg vil også oppfordre folk til å stemme fram sin favorittsang. Det er viktig at du som synes dette er en viktig meningsmåling ikke bare stemmer en gang, men flere hvis det går dårlig for din favoritt. Men PASS PÅ! Du må begrense deg litt. Dette skal jo forsåvidt være en rettferdig måling... Men who cares??
Hvis dere har forslag til sanger som mangler er det bare å si ifra, så tar vi de med i en senere poll.

Håper du får en fantastisk dag/kveld videre!

Hejdå!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Tror også det blir en bra helg!
Men det skuespillet er jo ikke så veldi bra mener nå jeg. (Kanskje fordi jeg ikke er hovedpersonen???)

Etiopia blir helt konge!!!!! Gleder meg så sykt til jeg skal ri på elefanter og løver......

Martin sa...

Helg er en Ja-Ting!

Skoleliei?
tja...

Stemmeretten er brukt!
Et serdeles spennende valg, dette her..

Anonym sa...

Hallo hallo!
Se d, da fant æ dere selv om dere egentlig ikke ville si no. Men dette va jo artig ja, mmhmm. Men æ må bare si at æ tror dramastykket blir en stor suksess, vi må bare ta heilt av med uttrykkene!
Men nå må æ gå, skal på hytta å male vinduer, men kommer nok innom snart ska dere se:)

Roar Eikli sa...

Konge, dere skriver bra! gøy å lese hva som skjer hjemme når man er på tur:) Lykke til med dramastykket...:)

Anonym sa...

Du må ned å lese på kommentarene te Ingvills livshistorie, bare litt råd te ditt kapittel 2.

Hilde sa...

Dine ønsker er notert=)

Anonym sa...

okey.. nå avslører jeg min identitet.. ja, jeg er store s... men øyvind, meget skuffa over at du ikke liker drama altså.. her driver jeg med alt jeg er å lære deg noe.. jeg legger min sjel i det og det er all takk jeg får av deg.. men nå er det jo en uke til neste gang vi skal øve, så jeg har god tid til å pønske ut en straff... du kan rolig være bange (for å si det på dansk)...

Hilde sa...

Øyvind fortjener straff!

Anonym sa...

mæ!!! æ har ikke gjort no galt.. bare kritisert et dramastykke, lånt en dyne, spilt piano(litt høyt) og sånne ting....

Gleder meg til Etiopia alikavell (lurer på hva gøy æ ska finne på dær?)

Anonym sa...

Ja.. hvis du å din kamerat,kathrine, ikke oppfører dere der nede kan det jo være at vi tilfeldigvis glemmer dere i buchen.... hvem vet...

Anonym sa...

jeg vil heller si når katrine og øyvind ikke kommer til å oppføre seg. Vi blir nok to mindre på flyet hjemmover ja, men d tror æ egentli ikke de to kommer te å bry seg no om. De kommer te å syns d er bare deili å bli kvitt oss og enten bli adoptert inn i en masai stamme, eller starte sin egen.

Hilde sa...

Jeg stemmer for at de kommer til å starte sin egen stamme!

Anonym sa...

Hvis vi skal starte vår egen stamme, kommer den til å bli heilt utrolig bra! Den skal hete Barna på Lund for Jesus, og Hilde får ikke bli medlem!

Hilde sa...

Akkurat som at jeg skulle ønske det=)

Anonym sa...

selvfølgelig skule du d!