lørdag, november 11, 2006

En regnvåt, nattlig gåtur i novemberNå er klokka passert ett og jeg sitter foran dataen iført pysj og tøfler. Grunnen er at jeg kom hjem fra Eirin for ca 20 minutter siden og da var jeg temmelig klar for tørt tøy. La meg fortelle mer grunding. Kvelden ble tilbringt hos Eirin i Maudsvei, og siden jeg ville være litt sosial og sprek valgte jeg beina som fremkomstmiddel. Dette er helt normalt for meg på fredager, så jeg tok med meg en paraply siden det regnet litt. Da jeg skulle til å gå, skulle tilfeldigvis storebror kjøre hjem til leiligheten og spurte om jeg ville sitte på. Det ville jeg så klart, og noe av poenget med å være sprek var liksom litt forsvunnet. Men meg og Ingvill fikk altså kjøre bil istedet for å gå. Tiden på Gimletun er det ikke noe og si på, og vi kom oss relativt raskt avgårde (til vår gjeng å være). Da vi skulle gå kom tilfeldigvis Magnus kjørende og skulle hente Anders . De valgte å kutte ut å være sammen med vår gjeng og ville heller til Camilla for å spise brownies. Men lure som meg, Ingvill og Solveig er, fikk vi lurt Magnus til å kjøre innom Eirin først. Dermed fikk jeg heller ikke vært sprek på den turen, og vi ankom Eirin mye tidligere enn hvis vi skulle gått.

Men den egentlige historien min begynner da kvelden tok slutt og jeg ville hjem. Solveig ville også hjem da, så vi tok følge det stykket det er naturlig for oss å ta følge. Siden Solveig måtte veldig på do, sa vi raskt "ha det bra" og turen min fortsatte aleine. Bare for å informerer dere, regnet det ganske heftig, og da begynner det ofte å dryppe fra paraplyer. Det gjorde det også denne gangen. Så derfor tok det ikke lang tid før jeg kjente at jeg var blitt blaut på rompa av paraply-drypp og bak-fra-vind. Skoene mine, som egentlig egner seg best om sommeren, ble raskt forvandelet til to synkende skip med svampelyd. Så der gikk jeg altså, kliss-blaut fra knærne og ned (og på rompa), aleine. Dette var egentlig ganske kjedelig, siden jeg ikke hadde noen å skravle med. Så det endte med at jeg sendte ei melding til Katrine. Bare litt synd for meg at jeg ikke fikk svar før jeg var kommet inn. Men poenget mitt er vel egentlig at det er litt koselig å gå sånn ute i regnet. Man blir blaut, men når ei seng med nytt sengetøy venter hjemme, vil jeg si at det er verdt det. ( Ja, det stemmer, dagen i dag ble brukt til å vaske og rydde på loftet. Så nå er konfeturen og Etiopia-turen pakket ut, og bag og koffert pakket vekk.)
Så jeg har da et ønske om å gå på en nattlig gåtur neste fredag også, det blir vel gjerne en skogstur på skogtun. Noen som vil være med?? (Hvis du vil være med, ta med lommelykt!)

Så da gjenstår det vel bare å ønske alle en riktig god natt!
Sov godt !

7 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig bra du skriver, Hilde! en sann fryd å lese!!
Gåtur i regn er egentlig veldig kos! Sånn som meg og Heidi på stille tid på Leira:P har ALDRI blitt så blaut så fort før! Men det var mest deilig egentlig!

Så jeg er mer enn gjerne med på nattlig regnværstur i Skogtuns indre skoger! Gleder meg så sykt!! Det blir bra tur det:D

Men nå må jeg nesten se opp på flodhesten en siste gang så jeg kan sove trygt og godt!
Natta!

Hilde sa...

Jippi! Da anbefaler jeg alle å gå inn på bloggen til Solveig og Ane for å se siste del av små-te.

Ingvill sa...

du gikk fort i går, hilde... rakk nesten ikke å få det med meg.. så jeg endte også opp med å gå alene hjem, men som deg, syntes jeg det var ganske fint egenltlig. Særlig å komme hjem til et tørt hjem og ei varm seng..;D
Er veldlig med på å gå en tur på skogtun!;D

Anonym sa...

Er ikke så sikkert at dere får lov te å gå ut alene i skogen på natta når vi er på skogtun altså...

Hilde sa...

Joda, det gjorde jeg sammen med Eddie og neon i den gjengen for to år siden for å se på stjernene. Og det fikk vi lov til, så jeg gir meg ikke før vi får lov!

Anonym sa...

Siden jeg har så ufattelig stor autoritet på denne turen:P så bestemmer jeg her og nu at tur i skogen på nattestid er veldig lov!!

Vilde sa...

Jeg blir alltid imponert når du velger beina foran scooteren, Hilde!