lørdag, februar 10, 2007

Impuls 2007


Jaja, det er to uker siden, men lovte jo å skrive om hvordan det var der- og jeg holder det jeg lover!


Det var Ane, Karoline, Martin,Espen og jeg fra vår gjeng, som dro til Stavanger. Vi fikk sitte på med en ungdomsgruppe fra Lillesand- og de var veldig hyggelige.

Første kveld var vi på celebration, konsert og koste oss ellers med masse folk! (ca 3000) Ane, Karoline og jeg hadde kapret et rom på hotellet ved IMI-kirka, så vi hadde det supert siden vi slapp å sove på skole, noe som Espen og Martin måtte...

Etter en herlig frokost på hotellet lørdag morgen, var vi på celebration, seminarer og så tok vi oss en tur til Kvadrat. Vi kunne ha sittet på med Lillesand til kjøpesenteret, men vi som bodde på hotellet hadde ganske god tid og vi måtte haike med noen andre (noe som har blitt en tradisjon de siste årene...). Denne gangen fant vi en buss med en gjeng fra Gjerstad. De skulle ikke en gang til Kvadrat, men til skolen hvor de overnattet, et stykke fra IMI..., Men hyggelige som de var, kjørte oss helt fram til kjøpesenteret! Vi var på Kvadrat en stund - spiste på Bon Appetit, gikk i butikker (til Martin og Espens store irritasjon...) og koste oss !

Senere på kvelden var det celebration igjen og så konsert med Rudi Myntevik! Det var utrolig bra!

Så var det søndag - siste dagen... Det startet med seminarer, men vi som bodde på hotellet hadde en temmelig rolig start på dagen rakk bare de 5 siste minuttene av jente-gutteseminaret.... Etter celebrationen måtte vi rett i bussen, og så bar det hjemover. Vi tok en tur innom Bens kafé og spiste pølser, før vi endte opp i Kristiansand igjen, og turen til Impuls var over.

Vi hadde en utrolig bra tur!


Det var vel, kort fortalt, det vi gjorde.

Takk for denne gang, ha en fortsatt god dag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Da satser jeg på at billettene er bestilt:D

Ingvil sa...

Impuls var gøy :) Bra du koste deg

Vilde sa...

Men for en hjemkomst du fikk: Biologiprøve mandag morgen!!

Anonym sa...

Impuls var dønn bra!
Både i stavanger og kristiansand..

Ha en fin dag jenter!

Hejoghå