lørdag, august 11, 2007

Sommertider!

Sommerferien er snart over. Folk drar til nye steder for å starte nye spennede eventyr, i Norge og i det store utland. Men dette er selvfølgelig ikke meg! Jeg blir her et år til jeg, til stor glede for alle andre kristiansandere.

Men foreløpig er det fremdeles sommerferie, og mye kan ennå skje. For selv om været ikke har vært på vår side så langt i ferien har jeg da fått gjort ganske mye gøy allikevel. Her kommer en liten oppsummering av mine sommersprell.

Mye av tiden har jeg selvfølgelig tilbringt i den levende parken, som det så fint heter. Og gjett om den lever midt i juli! Det er når barna står i kø i en time for å kjøre bil i to minutter, at man blir lei av foreldre som ikke forstår at 4 år betyr 4 år, og ikke 2. Det er da man blir lei av å høre om alle som har kjørt med tømmerrenna og blitt kjempe blaute, og de som har sett aper, løver eller slanger, og svare på spørsmål om hvorfor bilene kjører så seint. Joda, jeg har tilbringt mye kvalitetstid på bilbanen. En av de mer minneverdige opplevelsene var da ei lita jente synes det var gøy å tisse i bilen sin...

Livet som aktivitetsvert er altså hardt. Det er kjedelig, slitsomt, morsomt og gir en følelse av desperasjon. Det blir fort mange timer med dagdrømming og grubling over livets mange mysterier.
Den mest spennende delen av jobben min er når jeg er plassert i Miriams forheksede hus. Her tilbringer man dagen med å leke spøkelse, eller sitte å følge med på overvåkningskamera når et annet spøkelse er i aksjon. Merkelig nok er denne jobben langt mer givende enn å dirigere biler. Det gir en merkelig tilfredsstillelse å få voksne menn til å hyle, damer til å løpe, og ikke minst få dem til å falle av skrekk. Dette er fantastisk morsomt, og veldig slitsomt i lengden. Her snakker vi trening og jobb på samme tid. Bare synd det ikke er bedre betalt... Men hvem trenger vel betaling, når man blir bedt på date av to forskjellige jobbmedarbeidere?


Andre begivenheter denne sommeren som er verdt å nevne

 • camping med Solveig og Lisbeth. Uten yttertelt i regnvær sier du? Hva med å sove i bilen?
 • Leira
 • hyttetur til Homborsund
 • lest og avsluttet historien om Harry Potter ( noe som var både gøy og vemodig)
 • Kaptein Sabeltann forestilling
 • fått lappen
 • bada
 • blitt solbrent (tro det eller ei)
 • besøk fra Bergen
 • båtturer
 • osv osv
Jeg kunne nevnt flere små ting.
Jeg kunne prøvd å komme på flere store ting.
Jeg kunne fortalt nøyere om hver enkelt hendelse.
Jeg kunne skrevet i lange tider, men det blir fort kjedelig.
Hvis du derimot vil vite alt som er verdt å vite om en slik liten begivenhet, kan du lese her.

Snart er det skoletid igjen, og det er på tide å returnere til det som nå heter Kristiansand Katedralskole Gimle.
Det betyr også at Ungdomsgruppa og Bibelklassen begynner igjen. Noe som blir veldig bra.
Litt deilig blir det nok å komme tilbake til hverdagen. Jeg tror det blir en fin høst, jeg!

Fortsatt god sommer folkens!

6 kommentarer:

Bjørn Stian sa...

Blir det noe av disse datene du blir bedt på....?

Vilde sa...

Neida, Hilde sa nei til begge to (bere løsning det enn mannen i filmen sin, det skal du ha)...

Men Hilde du vet godt at du ikke er aktivitetsvert! Du er en aktivitet!! Jeg kommer å henter deg på jobb i dag, selv om du vekket meg i morres. Snill som bare juling er jeg;)
Takk for turen til McDrive i går...

Hilde sa...

Nei, datene blir det ikke noe av som Vilde allerede har sagt. I det ene tilfelle ble aldersforskjellen for stor (han var 24), og han andre er rett og slett ikke noe for meg. Jeg venter litt til tror jeg, og ser om den rette dukker opp.

Nå er jeg veldig mett...

Vilde sa...

Å jammen kom det ikke en til, men heller ikke han nådde opp til Hildes umenneskelige krav. Dette er tredje dyreparkarbeider som har fått avslag fra denne jenta (eller skal vi kalle deg en aktivitet?).
I tillegg til disse tre kan jeg røpe at Hilde også har fått god kontakt men en søppelplukker ved navn Jørgen... Han har ikke bedt henne på date enda, men det er kanskje ikke så rart når man ser hvordan det har gått med de andre...

Hva har egentlig skjedd siden Hildeplutselig på et par dager har fått tre datetilbud?? Ny parfyme? Heksekunster? Er det den lekre dyrepakruniformen? Vi venter i spenning på nestemann...

Hilde sa...

Ja du måtte jo nevne Jørgen. Han hadde jeg faktisk glemt. Har ikke truffet han på lenge. Litt trist nesten, men bare nesten...

Jeg stemmer for at det er den lekre uniformen min som gjør susen. Siden det bare er i de traktene at jeg slår så veldig an... Merkelig... Sier bare: siste dag på jobb i morra!!

Katrine sa...

hehe det er bare en ting å si, Hilde: Du har draget!

God post og ektremt fin link!