lørdag, oktober 20, 2007

Jeg er ikke død, asså...

... så jeg tenkte jeg måtte gi et lite pip fra meg selv, så dere vet at jeg lever. Selv om jeg har lovt å skrive en liten post om min kjære bloggehalvdel blir ikke det enda. Grunn: Pappas data er ødelagt, og der ligger alle de bra bildene... Så da blir det en post om alt og ingenting.. Et intevju av meg om meg:Så, Ingvill, hva har skjedd siden sist?

- Mengihetscupen er endelig ferdig, jeg har vært på besøk hos mormor i høstferien, mye skolearbeid, credotur, norskheldags på skolen -hvor jeg har funnet ut at jeg antakelig har bommet TOTALT på oppgaven-, Stiftsdagene(for dere som vil vite det, stiftsdagene er en samling av hele Agder og Telemarks bispedømmes kirkelige ansatte. Der ble det bla. treretters middag med 380 andre, på Caledonien ++), og våre to hamstre er døde...( ikke samtidig) Og mye annet som jeg garantert har glemt å nevne..!Ok, hva føler du nå, etter alt som har foregått disse siste ukene?

-Eh, jo, nå er det deilig å være ferdig med en del av tingene, men det er mye som kommer til å skje framover også.Å, som hva da?

- Det er jo, som sagt, mye med skolen for tida. Men neste helg er det Hildes søsters bryllup, hvor jeg skal være med å åpne gavene og spille til allsangen, og det blir også russe-kickoff for både Credo og vanlig russ på fredagen. Helga etter blir det tur til Oslo sammen med Hilde og Ane, hvor vi bla. skal på Arkade Fire konsert! Helga etter det er det jo Skogtun, og hvem vet hva som kommer til å skje der! Og da er det allerede November, og så er det plutselig jul!Ja, tiden går fort, og som Biskopen sa i går: "Tiden går framover, men må forstås bakover", så det er først i etterkant man kan se hvilken innflytelse tida har hatt for fremtida.Det var pipet fra meg for denne gang, og fra nå av nå skal jeg prøve å skjerpe meg litt..!Over og ut!

9 kommentarer:

Vilde sa...

Hurra du lever!!

Hilde sa...

Hurra hurra! For et bra påfunn med intervju av seg selv! Veldig gøy =)
Tenkte jeg skulle ta med Arcade Fire cden din i kveld, så kan jeg kanskje få min. Vi må jo varme opp før konserten! Gleder meg!

Bjørn Stian sa...

Og hvis dere trenger en pust i bakken før, under eller etter koserten, så er dere hjertelig velkommen til en kopp te eller kaffe i leiligheten vår!

Hilde sa...

Så hyggelig! Det kan godt være vi stikker innom en tur =)

Katrine sa...

Hurra du lever jo! Jeg begynte nesten å bli litt bekymret.. Fikk forresten litt dejavu(?) av den siste setningen der.. noen andre som fikk det?? Ellers så syns jeg at i stedet for å bomme totalt på kjedelige norskoppgaver, kan du heller ta pennen fatt å skrive et hyggelig brev til meg om alt og ingenting! Følge din kjære bloggervenns eksempel.. JAAA! Du er bra,, hei hopp fallera!

Anonym sa...

Jøss, så du lever??? Det var jo hyggelig å høre.

Anonym sa...

yes, yes yes

Ingvill sa...

...........ang. den stilen jeg trodde jeg bommet totalt på......
jeg fikk 5- .... Vet ikke hva Johnar så der, men det må ha vært noe annet enn det jeg så..! Jeg vet jo ikke hvordan man skriver et essay. Eller tydeligvis, jeg gjør visst det..

Martin sa...

Hyggelig at du lever!

-og bispen er forresten en bra mann..