tirsdag, september 23, 2008

Interrail med Safari

Nå er året på Sagavoll godt i gang, og det ser ut til å bli heilt fantastisk!
Linja mi, Safari, har allerede rukket å ta en 10 dagers interrailtur rundt i Europa. Vi kom hjem på fredag etter en utrolig bra tur og mange erfaringer rikere. Klassen min er alle tiders, og det blir fort mange morsomme situasjoner når man bor oppå, ved siden av, og nesten inni hverandre i nesten to uker. Turen vår gikk til Budapest og Brüssel, og inneholdt ting som (kort fortalt og ikke i riktig rekkefølge) løping etter tog, offroad sykling med 6-manns sykkel, shopping, togtur, byvandring, sightseeingbuss, gamle bygninger, togtur, hekling, narkosetablett, ungarsk bad, belgiske vafler, togtur, terrormuseum og leopardtepper. I løpet av 10 dager på tur kjørte vi tog i følgende land: Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Ungarn, Slovakia, Tsjekkia og Belgia. Jeg er strålende fornøyd med livet for tida, og skal prøve så godt jeg kan å holde bloggen i live.

Jeg klarte dessverre ikke å legge ut bilder, men jeg lover at det skal komme noe ved en senere anledning. I mellomtiden kan jeg anbefale Sagavolls hjemmeside (link til høyre). Her kommer det snart bilder og en god oppdatering fra turen.

Farvel, så lenge :)

5 kommentarer:

Martin sa...

Jeg vil på det sterkeste fraråde løping etter tog.

Det lønner seg aldri!

Hilde sa...

I vårt tilfelle lønnet det seg da.. Vi var 10 min for sent ute for å rekke toget vårt, men det sto og ventet på oss. Da hadde vi løpt fram og tilbake og opp og ned på stasjonen i Berlin, 13 stk med store sekker opp og ned 10 trapper må ha vært et syn :)

Bjørn Stian sa...

Ungarsk bad? I et stort "badeland" i Budapest? Litt utenfor byen? Litt oppover, liksom?

Tror jeg også har vært der:)

Hilde sa...

Tror ikke det er det samme badet... Det vi var i lå liksom nesten i sentrum, og da altså ikke litt oppover, men litt bortover. Men det var et herlig sted med masse bassenger i forskjellige tempraturer og fasonger :)

Anonym sa...

Høres konge ut!

Apropos badeland.. Ikke si "Badeland i Bø" til en som kommer fra Bø. Det heter "Sommerland i Bø", dette får man ettertrykkelig påpekning på hvis man sier til en lettere beruset bø-væring! (?)

Håper du koser deg!