onsdag, juni 10, 2009

Heisann, ja!

Nå var det jammen meg lenge siden jeg har skrevet post på bloggen!
Trodde jeg kom til å gjøre det jevnlig iløpet av året på Viken, men ble dårlig med oppdateringer..! (Hilde var littegrann flinkere!)
Jeg kunne nok fortalt masse om et helt fantastisk år på folkehøgskole, men vet ikke om det er kjempe interessant og så ville det blitt en lang post..!

Men jeg vil gjerne fortelle om noe som er et slags utspring fra Viken, hvis man kan kalle det det? Jeg har gått et år på en musikkfolkehøgskole og vært i et miljø med stor fokus på musikk. Det har vært perfekt for meg! Og gjennom dette har jeg og en kamerat fra skolen, Erlend (fra Lillesand:-)), laget oss et lite musikkprosjekt som har utviklet seg til å bli litt seriøst. Vi spiller egenskrevet materiale og har etter hvert tatt oss navnet "Truth and beauty bombs". Vi har allerede fått oss noen spillejobber i bla. Lillesand og Gjøvik i sommer, og kommer til å prøve å få flere. Det er spennende å se hva det kommer til å utvikle seg til!

Så i den forbindelse vil jeg gjerne invitere DERE (alle som vil!) på konsert 25. juli klokka 21.00 på caféen Den Siste Glæde, i Lillesand! (50 kr for billett )
Det blir en konsert ute i caféens bakgård. Tenk dere en varm julikveld med koselig musikk og en god kopp kaffe;) Det blir kos, og enda koseligere med herlige folk som kommer og ser på!

Men før det kan dere sjekke ut MySpace-sida vår: myspace.com/truthandbb
Vi har allerede lagt ut noe musikk, og det kommer mer!
Vi sier ikke at musikken vår er perfekt, men koselig er den!
Håper dere også synes det!

Vi snakkes!

2 kommentarer:

Katrine sa...

Du asså! Jeg er veldig enig.. dette var meget koselig musikk! Så stas! Jeg kommer! (håper jeg hvertfall) Satser på at jeg ser dere begge to sommer! Hvis dere er klar for litt Tjomsing da... ;)

Martin sa...

håy, du er flink.
Nå er jeg imponert!

konsert blir gøy