tirsdag, august 29, 2006

bedre kjent....

Etter en uke med skole,merker jeg at detter kommer til å bli et hardt år. Er nesten lei allerede...!
Det har vært en stund siden sist post, mest på grunn av lite inspirasjon til å skrive.
Men så kom jeg på en "fantastiskisteske" ide om at dere(du?) kan bli litt bedre kjent med meg.
Så jeg kommer med en liten liste over ting dere (kanskje) ikke visste om meg og mine opplevelser. (særlig fra barndommen...)
  • Som liten var favorittbamsen min en lilla, medium/small stor bjørn som het Reodor. Reodor hadde også to brødre som het Theodor og Deodor. (snakk om oppfinsomhet!)
  • En gang fikk min søster, Hilde og jeg en genial ide! Vi skulle lage verdens største papirbåt! Vi planla at Hilde skulle kjøpe teip, og at vi skulle lagre avispapir ol. i vår garasje... Videre kom vi aldri med den ideen.. synd, egentlig...
  • De to tingene jeg husker at jeg har angret mest for iløpet av min barndom er: 1. Da mamma og pappa ga bort Deodor til min tremenning. 2. Da jeg byttet bort en liten leke baby (størrelse som et egg- og den kunne tisse....) med min kusine, som er 3 år eldre, mot ca. 10 usselige perler. Jeg innså tapet mitt samme natt. Jeg husker det ennå!
  • Jeg har, sammen med Hilde og Ane, vært med på stjerner i sikte på Fagerholt.. Flau? Jah, litt... Vi har vært både Jessica Simpson og Destiny's Child..
  • På rommet mitt har jeg ca 200 papir bilder av venner ol..!
  • Som liten var jeg livredd Kaptein Sabeltann. En gang vi var i kjuttaviga- i Dyreparken- var jeg så og si sikker på at Sabeltann skulle komme og ta meg.! Enda et minne som har satt seg bånn fast i hodet mitt....!
  • Hilde har et opptak på en kassett der jeg forteller en vits.. Jeg kan huske st det var favoritt vitsen min før... jeg synes den var SÅÅ morsom...! Slik lød den: -Det varen gang Svensken, Dansken og Nordmannen som skulle stupe uti et basseng. Det som var spesielt med dette bassenget var at før de hoppet uti, kunne de bestemme hva de ville bade i. Først kom svensken. "Jeg vil bade i SAFT! " og så hoppet han uti saft. Så var det Dansken sin tur."Jeg vil bade i SJOKOLADE!" så fikk han bade i sjokolade. Så var det Nordmannen sin tur. Da han skulle si hva han ville bade i, sklei han på stupebretter og ropte "SHIT!"

(usikker på om det var SHIT, sjitt eller Bæsj han ropte...) Iallefall jeg synes denne vitsen var hysterisk morsom da jeg var liten..

  • Jeg har en gang hatt en hjemmeside.... om Harry Potter..! Heldigvis er den tatt av nettet!
  • Hilde og jeg brukte en gang ca 2 timer på vei hjem fra skolen fra Fagerholt og hjem er det ca en halv kilometer, men lek og moro var skyld i at mamma og Hildes mamma ble ganske bekymret!

Dessverre kommer jeg ikke på flere ting å skrive akkurat nå, men hvis det er noe mer, kan jeg jo alltids poste igjen.. Hilde, jeg oppfordrer deg til å fortelle oss litt om deg selv, du også...

Jeg ber deg også merke at vi nå har over 400 besøkende på vår side! (selv om minst50% er oss sjøl da... om ikke flere..)

(for dere ukjente som evt. kommer på besøk på siden vår, er kommentarer, lykkeønksninger og annet i den sjangeren hjertelig velkommen!! Bare trykk på den linken som heter comments... hint!! )

6 kommentarer:

Martin sa...

Skulle ønske jeg hadde en baby på størrele med et egg..
og den kunne til og med tisse!

misunnelig...

Anonym sa...

INgvill! jeg er skuffet.
vi ville jo aldri sunke så langt som å imitere jessica simpson!! Christina aguielra var det som sang sangen " I turn to you", nydelig, om jeg må si det;) hehee... klæm!!!
foresten , morsom vits!:D

Hilde sa...

Jeg må si meg enig med ane. Vett du Ingvill, det var en stor glipp fra din side... Jeg er veldig skuffa...

Anonym sa...

ja.. en fin livshistorie spør du meg, men synes det var litt dårlig at det gikk utover nordmannen i den vitsen.. kunne det ikke gå utover svensken i stdet???
men litt merkelig at verken du eller hilde har nevnt noe med kaffeselskap kanskje...litt skuffa der ja!

Anonym sa...

Solveig, åffer kan du ikke bare skrive at d er du som skriver? Vi vet det alle sammen uansett. Men Kaffeselskapene burde absolutt være me, men først vår fantastiske cellegruppe og den utrolig kule, snille, morsomme personen du ble kjent me der. Hilde, du har litt press på deg når du ska skrive kapittel 2.

Ingvill sa...

Oi, stor glipp fra min side ja!! Selfølgelig var det jo Christina Aguilera! Hadde ikke sett kommentaren før nå! Men jeg beklager så mye! Og til dere andre, (lisbeth og solveig..:))kaffiselskap ol kommer i neste kappittel..;D