onsdag, august 30, 2006

HURRA, HURRA!

Da kan jeg være den heldige og annonsere at vi nå har fått vår første Poll! (Eller avstemningsboks...!) Hvis du bare går litt ned på siden, vil du forhåpentligvis oppdage den! Der oppfordrer vi DEG til å stemme på den sangen DU mener er best.
Vi anbefaler å laste ned samtlige sanger og vurdere dem mot hverandre..;D
Sannheten er vel at dette er en intern musikksmak-konkurranse mellom Arnesen og meg.

Vi har vel egentlig ikke så store forhåpninger om mange stemmer, siden det sannsynligvis ikke er så kjempe mange besøkende. Men kommer du innom denne siden så stem gjerne på en sang! Vi håper på et Godt valg...!! Husk, det er DU som bestemmer!!
(PS. si ifra hvis du IKKE kan se avstemningsboken.. Opera brukere kan muligens ha problemer med det.... )

12 kommentarer:

Anonym sa...

bra med poll, asså...:) selv om jeg må innrømme at ike alle sangene er like kjente for meg. Jeg sitter nå på skolen og prøver å fordrive litt tid... nesten litt vasnskeli, ikke så mye å gjør her ... Men jeg syns virkeli dere burde besøke meg en dag. denne skolen er jo nydeli:)
hehe... Ha en fin dag!
super gla i dere<3

Hilde sa...

Mange av sangene er nok ukjente for dere. Men sannheten er at meg og Ingvill har valgt noen sanger hver. Egentlig mange av våre favoritt sanger. Håper dere vil stemme allikavel. For vi vil gjerne få avgjort ei gang for alle hvem som har best musikk smak.
Så jeg ber pent om at dere bruker stemmeretten deres!

Anonym sa...

Jeg skal bruke min, men må ha litt tid til å sondere markedet. Masse rare greier her...

Ingvill sa...

hehe, vet det er mye rart:D men det var også litt av meningen... så ikke de mest kjente sangene ble stemt på, og alle de andre ble glemt...

Martin sa...

VI Opraere kan forresten også se avstemmningssaken..
..og vi har forresten velding god musikksmak også...

Anonym sa...

Tror det tar en god stund før det blir noe resultat av denne pollen.... hehe... 1 stemme så langt....!!

Anonym sa...

Vi må jo få tid til å høre igjennom sangene et par ganger... Hvem fikk stemmen?

Hilde sa...

Snow Patrol var så heldige å få den første stemmen. For all del, sangene må høres noen ganger for å ta en så viktig avgjørelse!

Anonym sa...

Halloen jenter!

Artig å lese om livene deres. Dere er begge noen fantastiske skribenter.
Så jeg lover å følge med her i ukene fremover!
Glad i dere!!!

Anonym sa...

Etter mye tenking, høring og briefing har jeg nå avgitt stemme. Sorry Hilde, men det ble Be yourself.. Hadde du tatt med Supermassive så hadde stemmen utvilsomt blitt din. Jeg må si det var mange rare navn, men ble positivt overrasket! Bra jobba jenter..

Ingvill sa...

Takk, takk, Anders! Godt at du tok deg god tid og vurderte hver enkelt sang!! OG bedre var det vel at du tok min sang også:D Må jeg bemerke at Audioslave kommer ut med ny cd nå...:D Revelations heter den, og det heter jo også Johannes åpenbaring på engelsk..!!

Ellers håper jeg at dere andre gjør som anders og bruker deres stemme!

Hilde sa...

Jeg visste jeg skulle valgt en annen sang... Supermassive er en bra sang. Den kommer neste gang. Jaja, til alle dere andre oppfordrer jeg om å stemme på DE RIKTIGE sangene.