torsdag, august 10, 2006

Ja, da er det nesten høst...

Jaja Ingvill! På utallige oppfordringer kommer det nå en ny post fra meg innerst i veien. Jeg har funnet ut at det faktisk er gangke lenge siden jeg skrev forrige gang. Det er veldig hyggelig å se at vi har fått flere som besøker bloggen vår. Det er igrunnen litt overraskende også, siden vi egentlig ikke har sagt det til så veldig mange... Men men...

Alt pratet til Ingvill om skolestart fikk meg til å rynke på nesa, og det er da faktisk en og en halv uke til høsten begynner igjen!
Men jeg må si at jeg nesten ser litt fram til å begynne med hverdagen igjen... Det er fryktelig å si det, men sånn er det bare! For jo nærmere skolestart er, jo nærmere er Etiopia! Og det blir knaganes gøy!
Men tilbake til skolen da... Jeg skal jo ikke ha disse dritt fagene til Ingvill da! Jeg skal har samfunnskunnskap, matte og engelsk. Egnetlig gleder jeg meg nesten litt... Men alt avhenger jo av om jeg får bra lærere eller ikke... Men nok om det..

Ingvill nevnte 8. klassingene. Litt spesielt når plutselig fadderbarna kommer... De skal liksom være bitte små de. Men jeg håper jo at jeg får se lille Susanne der. Det hadde vært skøy!

Men Ingvill, du skulle vært med på båttur altså! Det var veldig koselig! Mange fra leira, så jeg er sikkerpå at du hadde kost deg der. Skulle bare blitt litt bedre vær på morgenen når vi våkna.

I kveld skal jeg krysse fingrene for start igjen! Heia heia!
Jeg tror de vinner 2-0

Men jeg sier bare

Heijdå så lenge!

2 kommentarer:

Ingvill sa...

ja, det var en liten stund sia ja! HEH.. men hyggelig med post som alltid! Håper det blir kaffiselskap i kveld...:D
hejhej så lenge!

Hilde sa...

Jeg må bare si at jeg var ganske nære med å tippe resultatet på start-kampen! I morra er det Viking for alle penga! Noen som ska på kamp? Oyeah!