onsdag, november 29, 2006

Som vanlig...


har jeg ikke noe spesielt å skrive, men det er bare på tide å skrive noe!

I dag har jeg hatt Nynorsk heldags, noe som i seg selv temmelig kjedelig. Men når man attpåtil må skrive personkarakteristikk og språkbruk i en tekst fra vikingtida, ble det enda kjedeligere. Jeg prøvde alt jeg klarte å presse ut så mange ord som mulig, men det endte opp med å bli rett over 2 usle sider. (på data, med dobbel linjeavstand.. læreren vår har gjort så vi kan skrive på data under heldags...) Det var vel et mirakel i seg selv at jeg fikk ned over en side på ark.. Noe mer meningsløst har jeg vel aldri skrevet før.. Men det var vel egentlig jeg som valgte oppgaven da....

Eller er det lite som skje rundt meg for tida..

Takk for denne gang, så sees vi kanskje i fremtiden en gang?

6 kommentarer:

Hilde sa...

Jeg føler ikke at jeg skrev om noe mer interessant... Amerika eller ikkje amerika, som merkelig nok handler om nynorsk. Mitt ble usle tre sider, med mye større skrift enn jeg pleier å skrive. Men men, sjåast!

Anonym sa...

Eg skreiv faktisk 3 og ein halv side eg. Eg er stornøgd!! Men, innhalde kunne jo ha vori mykje betre...

Anonym sa...

trenger man å skrive mer enn tre sider? Læreren min sa til meg idag faktisk at de ikke krever det til eksamen så lenge innholdet er brao g gir en grei oversikt.

Hilde sa...

Læraren vår krevar tre sider. Ho sa at ho blei skuffa viss noen skreiv mindre. Men, Anders, bra at du er stornøgd!

Ingvill sa...

vår lærar sa ikkje noko om det.. men eg har det på kjensla at det ikkje blir særleg bra...

Anonym sa...

Jeg føler med deg! Jeg har fått for vane å måtte presse ut ei side til slutt som egentlig ikke har det døyt mening! tull og fjas og fanteri spør du meg! ned med norskheldagser!!