mandag, mars 26, 2007

Ei ny liste!!

Jeg begynner denne posten med en oppsummering av lista over VERDENS TI VIKTIGSTE DYR

  1. Flodhesten
  2. Pingvinen

  3. Sauen
  4. Vortesvinet

  5. Pissemaura

  6. Sjøkua

  7. Muldvarpen

  8. Østersen

  9. Bananflua

  10. Viruset

Selv om du kanskje har tenkt "søren au, nå var lista over verdens viktigste dyr ferdig", fortvil ikke! For nå begynner meg og partneren min (Katrine selvfølgelig!) på ei ny liste! Denne gangen gjelder det også dyr, men siden verdens viktigste er tatt, presenterer vi nå lista over VERDENS TI MEST BORTKASTEDE DYR. For å bevare spenningen denne gangen, snur vi lista opp-ned og begynner med nr 10.Dyr nr 10 er:Chihuahua (uttales tsji-wa-wa)

Dette er verdens minste hund, og er mexikaner. Dessuten er den sannsynligvis en old-hund. For forfedrene er kanskje fra 800tallet. Chihuahua går under kategorien selskapshund, og kan brukes som familehund eller utstillingshund. I tillegg kan den brukes som en alletiders vakthund. Kanskje er det dens vaktegenskaper som har gjort at den er populær som veskepassasjer hos kjendiser? Men pass på, den er både modig og relativt selvstendig! Men den passer ikke spesielt godt som lekekamerat, og har ofte tann- og knefeil. Mest kjent er den kanskje for å bo i veska til Paris Hilton, noe som i seg selv ikke gir så veldig høy status.

Jeg synes den mangler det meste for å kunne kvalifiseres som et viktig dyr, og derfor regnes den dessverre som et ganske så bortkastet et.

Hvis du mener denne uinteressante hunden har havnet på feil liste, var det synd for deg. For det er nemlig meg og Katrine som bestemmer.


Kan dessuten melde om at kongen (Harald) og dronningen (Sonja) ser ut til å være i bra form.Lev vel og alt det der...

11 kommentarer:

Katrine sa...

Weeeee =)

torstein sa...

Den har da fått en sang etter seg! det er jo ganske viktig:p
Nåde deg vis gresshoppa havner her! Det er kun for å plage meg da!

Hatt en fin helg!

Anonym sa...

hva skulle man gjort uten Chihuahuaen...?

Hmm.

Hilde sa...

Torstein hvis gresshoppa havner på lista, er det ikke for å irritere deg. Da er det kun på grunn av det faktum at gresshoppa kanskje ER bortkastet...?! Har den tanken noen gang streifet deg??

Anonym sa...

Smaker de godt??

Hvis de er bortkasta, så kan de jo kanskje spises...?

Anonym sa...

Denne lista er jeg imot!!!!!! alle dyr er skapt med en mening. Dessuten er jeg sikker på at en chihuahua kan gi et menneske både glede og mye selskap. Det tror jeg var alt dere vil høre fra meg når det gjelder denne lista

Hilde sa...

jeg vet ikke om de smaker godt... Men kanskje det er dette som er meningen Lisbeth snakket om. Kanskje det er meningen at chihuauaer skal spiser og glede andre på den måten?

PS: jeg var overbevist om at noen skulle komme med innvendinger mot lista vår...!

Vilde sa...

Jeg synes lista er fantastisk og støtter den fullt ut! Hunden burde kommet lenger opp da... Jeg hater hunder!

Hilde sa...

Jeg har da kommet fram til en alternativ tittel på lista hvis noen synes den var i sterkeste laget. Den alternative kan da være de ti mest ubrukelige dyrene i verden. Så dere kan egentlig bestemme litt selv tenker jeg...!

Vilde sa...

Bortkastede er jo det de er så hvorfor ikke kalle de for det??

Katrine sa...

Begynn å grin dere!! Heiane au! Her driver vi grunndig research for å komme frem til denne lista og så er det ikke annet enn grining å få!! (Borsett fra deg da, Vilde<3)

Vær nå litt fornøyde med at vi faktisk bruker litt tid på å formidle denne informasjonen til dere!