fredag, mai 11, 2007

Sommer og min nye tannkrem

Alltid sånn på våren, så kjøper jeg en CD som jeg kommer til å høre på mye i løpet av sommeren, (jeg tror ikke egentlig jeg gjorde det i fjor... men men, det er ikke poenget) og i dag har jeg kjøpt en ny CD. Mer ut av gammel patriotisme enn gode kritikker, for Travis sin nye CD, The Boy With No Name, har fått veldig blandede kritikker. Men siden det nærmer seg sommer, og Travis synger så koselig og jeg tilfeldigvis liker Travis, så tenkte jeg " Hvorfor ikke?".
Og sånn gikk det til at jeg nå sitter med akkurat denne CDen i hånda og koser meg med lystige toner fra høytalerene.

Ellers er det på tide å finne fram "Es ist Sommer" og andre godbiter på iPoden, og spille på full guffe for alle fuglene og humlene som herjer vilt i hagen. Fluene går snart amok i vinduene og blomstene vinker som bare det. Jeg tror sannelig det nærmer seg sommer og badetid!

Du lurer sikkert litt på hva sommer og musikk har med tannkrem å gjøre, og nå skal du høre. Det har absolutt ingenting med hverandre, men det har seg sånn at jeg er så imponert over min nye tannkrem, at jeg synes jeg kan skryte litt. Selvfølgelig er det snakk om Solidox' nye Lemon Mint. Og jeg er faktisk på nippet til å gjøre som mannen på reklamen, som simpelthen ikke klarer å slutte å pusse.

Ellers kan jeg nevne til mine felles Etiopia-venner, at jeg kom over en artikkel i et blad jeg kjøpte, om det sykehuset i Addis vi var å besøkte. Det handler om Fistula-avdelingen der. For dere av den glemske sorten, så var det på vei dit vi mista Bjørn Stian og co, og det var akkurat der vi gikk rundt å leita etter denne mystiske nordmannen.

Jeg tror jeg går å pusser tennene jeg...

7 kommentarer:

Vilde sa...

Er det is til førstemann som kommenterer her også?? Eller i det minste en tannkrem?

Anonym sa...

den tannkremen har jeg åsså.
litt oppskrytt men godkjent!

Anonym sa...

Es ist sommer....

Herly!

Men rød colgate er og forblir tannkremen! Den har vært med meg så lenge jeg kan huske...

Sjåst på bibelklassen i dag

Bjørn Stian sa...

Jeg har så sykt lyst til å kjøpe den tannkremen jeg også! Den høres så fantastisk god ut! Ellers er John Butler Trio å anbefale som sommermusikk...

Hilde sa...

Den er ganske god, eller iallefall anerledels, så jeg anbefaler å prøve den ut.

Sorry Vilde, noen is blir det nok ikke... Jeg skylder misjonen såpass at jeg ikke kan koste på noen is.

Vilde sa...

Den er grei, men bare så du vet det så tar jeg med meg tannbørsten neste gang jeg kommer på besøk!

Katrine sa...

Jeg er enig med både BS og Hilde i valg av sommermusikk jeg! Ellers så kan jeg anbefale å ta en titt på vår fantastiske kidnapping av credopresidenten Maria Timenes i forrige uke! Denne videoen lå plutselig på forsidag til Dagbladet.no i dag!!

http://go.dagbladet.no/ego.cgi/dbf_tv/http://blink.dagbladet.no/video/?op=ViewVideo&cid=1461273

Starring:
Offer: Maria Timenes
Kidnappere: Katrine Tjomsland, Tonje Sæbø, Tone Ljones og Kristine Saaghus
Biroller: Mine kjære, ullete naboer

Enjoy!