tirsdag, mai 29, 2007

Bytur og gaveshopping

Tidlig tirsdag morgen våknet jeg av en melding fra Øyvind. Denne fortalte meg at dagens planlagte bytur skulle begynne kl 13 ved biblioteket. Som den punktlige personen jeg er, stilte jeg opp 2 minutter over ett og ventet på dagens shoppingvenner, Øyvind og Martin. Men selvfølgelig var disse to forsinka, og jeg ble overlatt til uteliggere og andre skumle greier. Endelig dukket de opp og vi slentret oppover Markens, på leiting etter bursdagsgave til Øyvinds bedre halvdel, Katrine.

Problemet var bare at han dessverre ikke visste hva han ville kjøpe. Tingen skulle dukke opp, og Øyvind skulle vite at det var det han skulle gi. Uten mål og mening slentret vi rundt, og etter ikke lang tid hadde Øyvind kjøpt sko til seg selv for første gang i sitt 17årige liv. Og Martin og meg fikk deretter høre om hans "Shoppe CV", som egentlig ikke var særlig imponerende. Øyvind fikk også vist flere av sine skjulte sider, som for eksempel den mørke siden hans, men la oss ikke snakke om den her. Etter et langt opphold på Bok og Media gikk vi ut igjen. Da var Martin og meg en CD hver rikere. Og siden jeg slo Martin i janken, endte han opp med den CDen med det feteste coveret og jeg fikk den beste. Det kan jo også nevens at begge to kostet hele 49kr. Kan man kalle dette et kupp, Martin?

Vi slentret altså videre, for dagens shoppingvenner går ikke, de slentrer. Turen gikk innom hobbyhjørnet for å kjøpe trå, og Hansen & co før vi møtte på Katrine Tjoms som akkurat hadde hatt eksamen. Hun ville gjerne bli med oss videre i jakten på det Øyvind ville gi til sin kjære. Vi endte da opp med noe til slutt, og da var det allerede bevist at min shoppekondis er særdeles mye bedre enn de nevnte guttenes.

Etter nesten tre timer gaveshopping sa vi farvel og gikk hjem. Og det skal du vite Katrine, denne gaven har vi stressa lenge med, så hvis du ikke blir fornøyd, må du for all del tenke at det er tanken som teller. Og tanken bak denne er stor! Håper du får en flott bursdag!


Jetzt muss ich deutsch machen. Auf Wiedersehen!

9 kommentarer:

Martin sa...

det skal sies at coveret var MEGET kult!
et taktisk janken-tap.

slentring er forresten en positiv ting. 0 stress.
shoppekondisen min er forresten også lik ca. 0, og da kan vi vel sette
shoppekondis = stress?
eller hva?

Hilde sa...

Nei, det vil jeg si er feil. For hvis du hadde hatt shoppekondis ville gåing også vært lik 0 stress. Altså blir din likning feil.

Anonym sa...

Skal si du fikk masse musikk for pengene Martin. akkurat som at jeg fikk masse sko for pengene..

Men jeg kan inndrømme Hilde at din shoppekondis er mye bedre enn min, så er jo jeg en god del sterkere enn deg da..
men jeg kan ikke skjønne at en bytur kan tære så på kreftene..

Takk for turen forlkes!!

Anonym sa...

Byturer er det tyngste som finns. Det er en grunn til at sist jeg kjøpte tøy selv var.. Hmm. Det kan jeg ikke dessverre ikke erindre akkurat nå. Men, kjøpte ny CD i går jeg også..! Fantastiske "The Tussler". Herlig country å ha i Merca!!

Anonym sa...

Jeg er dypt skuffa over at du Hilde skal få æren når det var jeg som var først :( Hvem som helst kunne jo komme å sutre etterpå å si at det var deres tipp! Og jeg er dypt skuffa over at du bare tar æren rett foran nesa på en venn.... jaja... sånn kan det gå... jeg gidder hvertfall ikke være med på noen av lekene dine. når jeg først vinner, noe som jeg aldri gjør, så får nesteman æren! jaja... det blir hvertfall ingen god reklame for disse to bloggsidene! :P dypt skuffet over den nedprioritering av en venn...

Katrine sa...

Jeg må nesten gratulere Øyvind med så mange nye ting på shoppe-CV-en! Godt shoppa! Takk for at dere plutselig dumpa over meg og var mitt selskap i min ventetid! det var et særdeles hyggelig sammentreff jeg føler burde gjentas ved en senere anledning!

Hilde sa...

Sorry Eline! Men jeg må minne deg på at premien min (privat sjåfør og innføring i saueriding) innvolverer mye av Tjoms. Og siden du skal få ha henne for deg selv i et heilt år, så synes jeg at jeg skal få glede meg over en sånn liten ting...

Men jeg er fortsatt din venn, hvis du vil ha meg da =)

Anonym sa...

Nå er jeg spent!!!!!
gleder meg masse! Jeg blir glad for alt jeg får, så ikke vær bekymret!
skulle det likevel være noe forferdelig gir jeg uansett bare skylda på Hilde, og gir det videre til min bror i julegave, som Øyvind tipset meg om..

Katrine sa...

Det er godt du har en plan, Torvik;) snakkes vi i kveld godtfolk?