fredag, juni 30, 2006

Nice!

Åå så koselig det var å komme inn på bloggen å se at du hadde posta igjen! det hørtes ganske kjedelig ut må jeg si...!

Siden du nevnte barne-tv så må jeg å det. Jeg har begynt å følge med på Flukten fra Dyreskogen! Det går på NRK ganske tidlig på morraen. I dag var det en temmelig dramatisk episode som endte med at Rev og Grevling forsvant ned en foss! De andre dyrene er sikre på at de aldri vil få se sine venner igjen... Jeg synes spesielt synd på muldvarpen... Jeg gleder meg til fortsettelsen:)

Men nok om det, mens du har vært i Oslo har jeg kost meg med å male litt rundt forbi. I dag for ekselmpel har jeg vært hos farmor. Nå venter jeg bare på lønna. Jeg fikk forresten den andre lønna mi i dag! Jeg ble gledelig overraska! Feriepenger er en fin ting vett du! Så nå økte pengebeholdningen min med over 2000kr! Det kommer godt med nå som jeg sanker inn til høstens store tur. Fra nå av vil jeg kalle det Turen i bestemt form og med stor bokstav. Lønna di Ingvill er også ankommet. Pappa satte den inn på min konto, så jeg må bare ta ut det du skal ha, så får du litt ekstra å rutte med i sommer!

Jeg putter inn dette fine bildet av bålet vårt på din bursdag. Nok en gang HIPP HIPP HURRA!


Her en dag da jeg satt å kjeda meg i ditt fravær dumpa jeg over en super kjekk mann på internett. Jeg tenkte bare: UUU hvilken mann! Han må jeg vise til Ingvill! Så her er han. Du skal vite at han veier et halvt tonn, men at han holder på å slanke seg. Jeg tipper han ender opp som DEN kjegasen!


(Legg spesielt merke til de vakre beina... Og hvis du skulle være i tvil, det ER en MANN!)

Men da sier jeg takk for oppmerksomheten!

Jeg kommer tilbake med en oppdatering på hva som skjer med Rev og Grevling.

Heijdå!

1 kommentar:

Hilde sa...

vil bare si at nå er jeg besøkende nr 100 på bloggen vår!