søndag, juli 09, 2006

Update!

Synes det var på tide med en oppdatering på hva som har skjedd i Flukten fra dyreskogen. Mye spennende! Blandt annet har Rev kommet tilbake til flokken! Han har funnet seg en make som har det flotte navnet Tispe. Begge to slapp unna en farlig og ganske nervepirrende revejakt. En av kaninungene ble drept i en fasanjakt. Og museungene jeg skrev om forrige gang, ble drept av en fugl som hang dem opp i en tornebusk. Mye grusomt... I forrige episode måtte alle krysse en motorvei! Alle kom seg trygt over, nesten alle iallefall... Stakkars de sma piggsvinene ble så redde at de rullet seg sammen til sånne små baller, vett du. Så dessverre må jeg meddele at de også døde... Det har vært mange dødsfall i det siste... Huff å huff, og dette skal være barnetv?? Padde holdt på å bli spist av en karpe (det er en stor fisk). Men en ny fugl i flokken, Plystre, reddet ham. Plystre er en hegre, han har det hull i den ene vingen som han fikk en gang han ble skutt på. Så når han flyr kommer det sånn gøy plystrelyd! I morgen fortsetter ferden mot hjorteparken!

I dag er det VM-finale! Jeg heier på Italia! Heia, heia!

I går trakk vi på leirlotteriet, jeg kan glede deg med at Tora vant etteller annet! Jippi!
Leira nærmer seg med stormskritt! Jig glæder mig!

I dag fant meg og Svein ut at været tillot litt filmtitting. Så vi har sett på Gudfaren. Den var veldig lang, men spennede! Mange drap og mye blod, men ikke sånn at det ble ekkelt å se på.

Jeg satster på mye fint vær denne uka, for jeg skal ingenting! Mamma og pappa fant ut at de ville til Danmark så de er ikke hjemme. Ane kommer vel også snart hjem, da skal vi ut en tidlig morgen for å spise frokost i skogen ett eller annet sted. Det blir koselig!

Men nå takker jeg for oppmerksomheten!

Heijdå!

1 kommentar:

Anonym sa...

Heihei!!
For en bra side altså! Det må jeg bare si. men den frokosten vår slash joggetur... Ja, hehe, den ble det jo mye av...syns vi burde planlegge en dag den siste uka. Blir for dårlig hvis vi aldri får gjort det asså...
KLÆM!!